Kunder fortæller

"Jeg har været overvældet af, hvor 'lidt' der har rykket og sat gang i meget. Både fysisk og mentalt har jeg oplevet forbavsende store ændringer. Forløbet har givet mig en langt større forståelse af mine reaktioner og handlemønstre, samt en større bevidsthed omkring mine stress-relaterede symptomer. Nattesøvn, ømhed og tandproblemer er gradvist forbedret siden første behandling. Det har været (er) et rutchebane-forløb af både intens udmattelse og træthed. Efterfuldt af et næsten fjollet overskud (efter 2 behandling) og pludselige aha-oplevelser i form af gamle minder/traumer (10 år, bider-sig-selv-i-læben følelsen) Sessionerne har uden tvivl sat gang i, og prikket hul på en masse. Det har sat følelserne helt uden på tøjet og givet mig en meget vigtig påmindelse om hvor stort et mirakel vores kroppe er. Samlet set, en virkelig god oplevelse. Behandlingerne har været positive og behagelige, jeg har følt mig 'passet på', forkælet og i trygge gode hænder."

Anonym


"Jeg har været klient hos Henriette i et par måneder. Henriette har en fantastisk tilgang til dig som person og til de udfordringer du har. Hun er utrolig nem at tale med og jeg kan uden tvivl mærke en forandring efter mine behandlinger. Jeg har kun rosende ord at sige om Henriette og hendes faglige dygtighed og vil uden tvivl anbefale hende. Hun er en stjerne !!"

Maja


"Hvad pokker kan KST ? Det er jo så blid en berøring at man nærmest ikke kan kalde det behandling ....... troede jeg..... men må sande at efter første time i Henriettes fantastiske hænder blev alle tanker herom modbevist. Skønne tryk oprettede ubalancer jeg slet ikke vidste jeg havde og en velvære ud over det sædvanlige bredte sig i min krop. KST vil jeg varmt anbefale alle at give en chance - det er en behandling som giver så meget igen på hele systemet . Med Henriettes tilgang til kroppen vil alle føle sig velkomne, børn, ældre, mennesker med kendte skavanker eller blot mennesker der ønsker behandling, som jeg, for velværets skyld og tid til selvforkælelse og nærvær med mit eget system. Jeg anbefaler varmt hendes hænder og det da specielt i denne tid hvor hudsult og manglende berøring for mange er nye problematikker i lyset af COVID-19."

Nina


"Jeg blev taget godt imod og følte mig lyttet til og forstået. Under behandlingen kunne jeg mærke hvordan spændingerne løsnede sig. Det er meget behageligt at blive behandlet med KST. Efter behandlingen var der tid til at sunde sig, samt en kort samtale om selve behandlingen. Efter hver behandling skete der mange positive ting i min krop. Jeg oplevede at min spændingshovedpine forsvandt i flere dage efter 1 behandling, jeg fik en fantastisk nattesøvn og min ømhed i lænden er helt væk nu. Det er ikke sidste gang, at jeg bliver behandlet hos Henriette."

Milllie